Calendula Crème - Mediped

Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Ga naar de inhoud

Calendula Crème

Productinformatie

Topper in ons assortiment is de huidherstel ondersteunende Calendula Crème.


Deze heilzame wondercrème bevat royale doseringen kruiden en oliën die een gunstige invloed hebben op de gezondheid van de probleemhuid.
De Calendula Crème kan op het hele lichaam gebruik worden. Het is zelfs geschikt voor op het gezicht. Maar ook als hand- en bodycrème is de werking subliem.
De basisformulering bestaat uit een weldadige mix van plantaardige en minerale oliën en vetten die een voedend en beschermend karakter hebben.
Als actieve ingrediënten zijn een grote verscheidenheid aan natuurextracten toegevoegd, zoals:

  • Calendula ondersteunt op krachtige wijze het herstellend vermogen van de huid. Dit kruid is al eeuwenlang bekend om de huidherstellende werking. Het wordt ook aanbevolen als huidverzorgingsmiddel bij littekens.

  • Kamille is rijk aan het kalmerende azuleen. Hierdoor kan het effectief rust geven bij rode en geïrriteerde huid.

  • Shea butter wordt door persing gewonnen uit de noten van de Afrikaanse ‘shea nut tree’. Het is een zachte extra voedende boter die bijzonder goed door de huid wordt Jojoba is een zeer diep voedende olie, die sterk op de verdragen en diep intrekt. Het geeft weer souplesse en huideigen vetten lijkt. Stimuleert de souplesse van de veerkracht aan de huid. Shea Butter is bijzonder goed huid. Zorgt er ook voor dat andere werkstoffen beter inzetbaar bij zeer droge huid, kloven en irritaties. door de huid worden opgenomen.

  • De Aloë Vera plant groeit in zeer droge gebieden en houdt enorm goed vocht vast in de gelvormige kern van de bladeren. Deze gel is in de huidverzorging krachtig, hydraterend en zeer geschikt voor de huid in moeilijke omstandigheden.Naast deze belangrijke natuurlijke actieve bestanddelen zijn er ook zuiver natuurlijke extracten van duizendblad, arnica, salvia en neroli in deze unieke crème verwerkt.Geschikt voor jong en oud als de huideigen weerstand ondersteuning kan gebruiken. In de praktijk wordt dit product o.a. gebruikt bij: littekens, jeuk, zwangerschapsstriemen, rode huid, irritaties, winterhanden, etc


Artikelcode: GI0052  Calendula Crème


Aan winkelwagen toevoegen

Verzorgingsproducten
Topper in ons assortiment is de huidherstel ondersteunende Calendula Crème.
Direct beschikbaar
€ 13,50(incl. BTW)
Toevoegen
Mediped ® - 2002  -  van den Broek-erf 83  -  3315 SG  Dordrecht
Terug naar de inhoud