Naloc - Mediped

Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Medisch pedicure praktijk Dordrecht
Ga naar de inhoud

Naloc

Productinformatie

Naloc is een effectief product met driedubbel effect: het doodt de schimmel, de verkleuring wordt minder en de nagel weer glad en sterk. Naloc dringt diep door in alle lagen van de nagel en verbetert zowel de structuur als de vochtbalans. De natuurlijke staat van de nagel  wordt hersteld. Schimmelgroei wordt voorkomen.

Naloc geeft al binnen 2 weken zichtbaar resultaat en houdt de nagel gezond. Een klinische studie heeft aangetoond dat 77% van de gebruikers binnen 2 weken een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken.

Makkelijk in gebruik
Naloc is makkelijk in gebruik: je hoeft slechts 1 keer per dag aan te brengen en even te laten drogen. Een opbouwschema of vijlen is niet nodig.
Voor het behandelen van een schimmelnagel is de diagnose van een arts niet noodzakelijk. Als je twijfelt of het een schimmelnagel of psoriasisnagel is, kun je terecht bij je huisarts of Medisch pedicure praktijk Dordrecht.
Verzorgingsproducten
Naloc is een effectief product met driedubbel effect: het doodt de schimmel, de verkleuring wordt minder en de nagel weer glad en sterk.
Dit product is niet beschikbaar.
€ 27,95(incl. BTW)
Toevoegen
Mediped ® - 2002  -  van den Broek-erf 83  -  3315 SG  Dordrecht
Terug naar de inhoud